Afisare de la 1 la 9 din 15 (2 Pagini)
Arata:
Sorteaza dupa:

Bancuta EASY

720 LEI

Bancuta EASY

Bancuta de exterior EASY este perfecta ca accesoriu pentru canapelele de exterior. Pentru structura canapelei se pot alege finisaje metalice vopsite in diferite culori iar pentru sezutul bancutei se pot alege finisaje din textil rezistent la apa.

De asemenea se pot alege din cele doua categorii de canapele cu urmatoarele dimensiuni:

L: 71 x l: 71 x H: 42.5 cm;

L: 142 x l: 71 x H: 42.5 cm;

720 LEI

Cumpara

Bancuta STULLE

Bancuta STULLE este un produs plin de viata si de caliatate. Pentru structura bancutei se pot alege finisaje metalice vopsite in diferite culori iar pentru sezutul scaunului se pot alege finisaje din textile rezistente la apa, pete si la razele U

361 LEI

Cumpara

Canapea cu 2/3 locuri de exterior Yo!

Canapeaua de exterior Yo! este o canapea cu un design elegant.Canapeaua de exterior Yo! este o canapea cu un design elegant. Pentru structura canapelei se pot alege finisaje metalice vopsite in diferite culori ce sunt tratate pentru uz extern iar pentru sezutul si spatarul canapelei se pot alege finisaje din textil ce ofera protectie speciala impotriva razelor solare ultraviolete si a petelor.

De asemenea se pot alege din cele doua categorii de canapele cu urmatoarele dimensiuni:

L: 146 x l: 73 x H: 80.5-42.5-66 cm;

L: 217 x l: 73 x H: 80.5-42.5-66 cm;

2924 LEI

Cumpara

Canapea cu trei locuri BONITA

Canapeaua cu trei locuri BONITA este definita prin confortul si rafinamentul liniilor simple. Este o canapea cu structura, brate si picioarele din metal.

1800 LEI

Cumpara

Coltar Azure cu masuta pentru exterior

Coltar pentru exterior cu masuta de cafea si masute laterale integrate. 

4809 LEI

Cumpara

Fotoliu BONITA

Fotoliul BONITA este definit prin confortul si rafinamentul liniilor simple. Este un fotoliu cu structura, brate si picioarele din metal.

802 LEI

Cumpara

Fotoliu de exterior TUKA

Fotoliul TUKA este foarte confortabil datorita spatarului larg. Pentru structura scaunului se pot alege finisaje metalice vopsite in diferite culori iar pentru sezutul scaunului se pot alege finisaje din textile rezistente la apa, pete si la razele UV.

652 LEI

Cumpara

Masa cu top patrat Yo!

Masa de exterior Yo! este o masa cu blat patrat ce se comporta foarte bine in mediul exterior datorita materialelor de inalta calitate utilizate. Pentru structura respectiv picioarele mesei se pot alege finisajele din aluminiu vopsite in diferite culori iar pentru topul mesei se pot alege finisajele din HPL laminat, piatra eco sau ceramica.

841 LEI

Cumpara

Masa cu top rotund DIX

Masa cu top rotund DIX este o masa care nu se extinde, cu o baza din tabla fatetata ce reflecta armonios lumina in aer liber.

De asemenea se pot alege din cele doua categorii de mese, topul avand urmatoarele dimensiuni:

L: 90 x l: 90 x H: 76-73 cm;

L: 120 x l: 120 x H: 76-73 cm;

962 LEI

Cumpara

Masa de bar de exterior cu blat patrat Yo!

Masa de exterior Yo! este o masa de bar cu top patrat ce se comporta foarte bine in mediul exterior datorita materialelor de inalta calitate utilizate. Pentru structura respectiv picioarele mesei se pot alege finisajele din aluminiu vopsite in diferite culori iar pentru topul mesei se pot alege finisajele din HPL laminat, piatra eco sau ceramica.

De asemenea se pot alege din cele doua categorii de mese cu urmatoarele dimensiuni:

L: 70 x l: 70 x H: 90 cm;

L: 70 x l: 70 x H: 110 cm;

691 LEI

Cumpara

Masa de exterior cu blat dreptnghiular Yo!

Masa de exterior Yo! este o masa cu top dreptunghiular ce se comporta foarte bine in mediul exterior datorita materialelor de inalta calitate utilizate. Pentru structura respectiv picioarele mesei se pot alege finisajele din aluminiu vopsite in diferite culori iar pentru topul mesei se pot alege finisajele din HPL laminat, piatra eco sau ceramica.

De asemenea se pot alege din cele doua categorii de mese cu urmatoarele dimensiuni:

L: 160 x l: 90 x H: 75 cm;

L: 200 x l: 100 x H: 75 cm;

1247 LEI

Cumpara

Masa de exterior cu blat oval Yo!

Masa de exterior Yo! este o masa cu top oval ce se comporta foarte bine in mediul exterior datorita materialelor de inalta calitate utilizate. Pentru structura respectiv picioarele mesei se pot alege finisajele din aluminiu vopsite in diferite culori iar pentru topul mesei se pot alege finisajele din HPL laminat, piatra eco sau ceramica.

De asemenea se pot alege din cele doua categorii de mese cu urmatoarele dimensiuni:

L: 160 x l: 90 x H: 75 cm;

L: 100 x l: 200 x H: 75 cm;

1247 LEI

Cumpara

Masa de exterior cu top rotund Yo!

Masa de exterior Yo! este o masa cu blat rotund ce se comporta foarte bine in mediul exterior datorita materialelor de inalta calitate utilizate. Pentru structura respectiv picioarele mesei se pot alege finisajele din aluminiu vopsite in diferite culori iar pentru topul mesei se pot alege finisajele din HPL laminat, piatra eco sau ceramica.

De asemenea se pot alege din cele doua categorii de mese cu urmatoarele dimensiuni:

Ø90, H:75-70

Ø120, H:75-70

841 LEI

Cumpara

Masa de exterior DORIAN

Masa de exterior DORIAN este o masa extensibila practica.De asemenea se pot alege din cele doua categorii de mese extensibila avand urmatoarele dimensiuni:

L: 130-180-230 x l: 90 x H: 76-69.5 cm;

L: 160-210-260 x l: 90 x H: 76-69.5 cm;

1803 LEI

Cumpara

Masuta de cafea de exterior cu top oval Yo!

Masuta de exterior Yo! este o masuta de cafea cu top oval ce se comporta foarte bine in mediul exterior datorita materialelor de inalta calitate utilizate.

Pentru structura respectiv picioarele mesei se pot alege finisajele din aluminiu vopsite in diferite culori iar pentru topul mesei se pot alege finisajele din HPL laminat, piatra eco sau ceramica.

503 LEI

Cumpara

Masuta de cafea de exterior cu top rotund Yo!

Masuta de exterior Yo! este o masuta de cafea cu top rotund ce se comporta foarte bine in mediul exterior datorita materialelor de inalta calitate utilizate. Pentru structura respectiv picioarele mesei se pot alege finisajele din aluminiu vopsite in diferite culori iar pentru topul mesei se pot alege finisajele din HPL laminat, piatra eco sau ceramica.

457 LEI

Cumpara

Masuta de cafea STULLE

Masuta de cafea STULLE adauga multa versatilitate si un strop de culoare. Pentru structura se pot alege finisajele din metal precum si pentru blatul masutei se pot alege finisajele din melamina pentru uz interior sau HPL si piatra ecologica reciclata pentru spatii exterioare.

De asemenea se pot alege din cele doua categorii de canapele cu urmatoarele dimensiuni:

Ø: 40 x H: 39 cm;

Ø: 70 x H: 29 cm;

242 LEI

Cumpara

Otomanul POF

316 LEI

Otomanul POF

Otomanul POF este un element foarte raspandit potrivit pentru spatiul exterior.Simpatic, confortabil si util este ideal pentru orice utilizare, atat in aer liber cat si in activitati deschise publicului.Finisajele sunt de o calitate excelenta: tesatura hidrofugasi rezistenta la pete realizata cu fire acrilice vopsite in solutie pastrandu-si culorile neschimbate timp indelungat. Disponibil in finisaje monocromatice diferite, cu cureaua elastica intotdeauna in culoarea canepei, avand urmatoarele dimensiuni:

L: 47 x l: 47 x H: 48 cm;

L: 70 x l: 70 x H: 42 cm;

316 LEI

Cumpara

Perna SUNNY

70 LEI

Perna SUNNY

Perna SUNNY este accesoriul perfect pentru toate canapelele si nu numai.De asemenea se pot alege din cele doua categorii de perne avand urmatoarele dimensiuni:

L: 40 x l: 17 x H: 25 cm;

L: 40 x l: 17 x H: 40 cm;

70 LEI

Cumpara

Scaun APRIL

450 LEI

Scaun APRIL

Scaunul APRIL cu brate este un scaun de design pentru spatii contractuale. Este disponibil intr-o varietate de optiuni, fie ca este vorba de structura respectiv bratele din metal, fie din diferitele versiuni de lemn în diferite culori a spatarului respectiv a sezutului.

450 LEI

Cumpara

Scaun CANADA

512 LEI

Scaun CANADA

Scaun CANADA este potrivit pentru spatiile comerciale, in mod special pentru zone precum terase, gradini si balcoane. Plasa si perna fac structura scaunului metalica sa para mai calda. Datorita ergonomiei, greutatii usoare si rezistentei la conditiile meteorologice extreme, se numara printre produsele usor de utilizat.

512 LEI

Cumpara

Scaun de bar de exterior BAYO

Scaunul de bar de exterior BAYO este un scaun monobloc din polipropilena confetionat cu ajutorul tehnologiei de modelare a aerului capabil sa mentina in acelasi timp usurinta si rezistenta. Pentru structura scaunului, sezut si spatar se pot alege finisaje polipropilena in diferite culori.

De asemenea se pot alege din cele doua categorii de scaune avand urmatoarele dimensiuni:

L: 47 x l: 46,5 x H: 90-65 cm;

L: 47 x l: 47 x H: 101-76 cm;

132 LEI

Cumpara

Scaun de bar pentru exterior Yo!

Scaunul de bar pentru exterior Yo! este perfect pentru a fi amplasat in zona barului. Pentru structura scaunului se pot alege finisaje metalice vopsite in diferite culori iar pentru sezutul si spatarul scaunului se pot alege finisaje din material reciclabil respective textil.

De asemenea se pot alege din cele doua categorii de scaune cu urmatoarele dimensiuni:

L: 54 x l: 50 x H: 98-65 cm;

L: 54 x l: 51 x H: 109-76 cm;

211 LEI

Cumpara

Scaun de exterior ACADEMY

Pentru structura scaunului se pot alege atat finisaje metalice vopsite in diferite culori cat si finisaje din lemn iar pentru sezutul si spatarul scaunului se pot alege finisaje din material reciclabil.

De asemenea se pot alege din cele doua categorii de scaune cu urmatoarele dimensiuni:Structura din lemn:L: 44.5 x l: 51 x H: 84-46 cm;

Structura metalica: L: 53.5 x l: 52.5 x H: 83-45 cm;

142 LEI

Cumpara

Scaun de exterior ALCHEMIA

Scaunul de exterior ALCHEMIA este iconic in stil si design, aceasta noua versiune de polipropilena are o rezistenta incredibila deoarece suprafata mata foto-gravata este rezistenta la zgarieturi si potrivita inslusiv pentru utilizare in exterior.

Pentru structura scaunului, sezut si spatar se pot alege finisaje polipropilena in diferite culori.

92 LEI

Cumpara

Scaun de exterior ARGO

Scaunul de exterior ARGO este caracterizat liniile sale minime care creeaza un design unic, deosebit de apreciat pentru usurinta sa, dar si pentru rezistenta.

Pentru structura scaunului, sezut si spatar se pot alege finisaje polipropilena in diferite culori.

89 LEI

Cumpara

Scaun de exterior BAYO

Scaunul de exterior BAYO este un scaun monobloc din polipropilena confetionat cu ajutorul tehnologiei de modelare a aerului capabil sa mentina in acelasi timp usurinta si rezistenta. Pentru structura scaunului, sezut si spatar se pot alege finisaje polipropilena in diferite culori.

De asemenea se pot alege din cele doua categorii de scaune cu sau fara bate avand urmatoarele dimensiuni:

Fara brate: L: 52 x l: 54 x H: 81-45 cm;

Cu brate: L: 60 x l: 54 x H: 82.5-46-65 cm;

96 LEI

Cumpara

Scaun de exterior CAFFE

Scaunul de exterior CAFFE este scaunul traditional de bistro reinnoit datorita materialului plastic ce il face robust si usor de curatat.

Pentru structura scaunului, sezut si spatar se pot alege finisaje polipropilena in diferite culori.

92 LEI

Cumpara

Scaun de exterior TUKA

Scaunul TUKA este un produs plin de viață și de calitate. Pentru structura scaunului se pot alege finisaje metalice vopsite in diferite culori iar pentru sezutul scaunului se pot alege finisaje din textile rezistente la apa, pete si la razele UV.

138 LEI

Cumpara

Scaun Merlin pentru exterior

Scaun pentru exterior cu design atractiv, cu picioare metalice si impletituri textile. 

504 LEI

Cumpara

Scaun pentru exterior Yo!

Scaunul pentru exterior Yo! este scaunul perfect pentru mesele in aer liber cu prietenii. Pentru structura scaunului se pot alege finisaje metalice vopsite in diferite culori iar pentru sezutul si spatarul scaunului se pot alege finisaje din material reciclabil respective textil.

De asemenea se pot alege din cele doua categorii de scaune cu sau fara brate cu urmatoarele dimensiuni:

L: 47 x l: 55.5 x H: 81-45 cm;

L: 54 x l: 55.5 x H: 81-45-65 cm;

177 LEI

Cumpara

Scaun STULLE

252 LEI

Scaun STULLE

Scaunul STULLE este practic si confortabil. Pentru structura scaunului se pot alege finisaje metalice vopsite in diferite culori iar pentru sezutul scaunului se pot alege finisaje din textile rezistente la apa, pete si la razele UV.

De asemenea se pot alege din cele trei categorii de scaune cu urmatoarele dimensiuni:

L: 43 x l: 43 x H: 50-47 cm;

L: 45 x l: 45 x H: 68-65 cm;

L: 46 x l: 46 x H: 79-76 cm;

252 LEI

Cumpara
Afisare de la 1 la 9 din 15 (2 Pagini)