Esti aici:

Despre noi:

Noblesse Interiors este continuarea unei povesti de succes inceputa acum 14 ani. Noul nume inseamna o identitate puternica, o strategie ambitioasa care imbina valori estetice cu pasiunea pentru tendinte si bun gust. Specializati atat in proiecte rezidentiale, dar si in cele comerciale si pentru birouri, consultantii nostri sunt, dincolo de profesionisti, creatorii unei ambiante unice care reflecta povestea fiecarui proprietar in parte. Showroom-ul unde puteti vizita cele mai importante colectii de mobilier si decoratiuni interioare semnate de designeri renumiti pe plan mondial este gazduit in cadrul Palatului Noblesse, o cladire monument istoric datand din 1881.

Galeriile Noblesse se reinterpreteaza ca o recunoastere suprema a evolutiei pe piata internationala, devenind din septembrie 2015 Noblesse Interiors. Noua identitate, un mixt sublim de stiluri si povesti, s-a nascut din pasiunea pentru interioare unice, pline de valoare.

Odata cu noua imagine, pregatim in luna septembrie 2015 lansarea website-ului Noblesse Interiors, o platforma multifunctionala pentru cei pasionati de design interior si pentru cei mai buni specialisti din domeniu. Arhitecti, designeri, oameni pasionati de home-deco, mobila si arta au creat un concept apreciat la scara globala. Colaborarea cu cei mai importanti producatori internationali transforma Noblesse Interiors in curatorul celor mai frumoase colectii semnate de mari designeri ai lumii, caracterizate prin diversitate stilistica, intr-o tendinta eclectica si atemporala, plina de creativitate si armonie.

“Detinem, din 2015, cel mai exclusivist showroom din Europa de Sud-Est unde, alaturi de mobilier si decoratiuni clasice si moderne, se gasesc lucrari de arta si piese de anticariat pentru interioare unice, pline de valoare. In ultimii ani, compania noastra s-a extins la nivel international si continuam aceasta evolutie prin fidelizarea clientilor si castigarea unor piete noi. Intelegem dorintele clientilor nostri carora le oferim astazi, drept multumire pentru increderea acordata de-a lungul anilor, produse si servicii complete pentru proiectele lor de suflet, dar si numeroase alte beneficii prin care asiguram o valoare imbogatita stilului lor de viata”, Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

 OFERIM SOLUTII COMPLETE PENTRU AMENAJARI INTERIOARE:

  • Deplasare pentru masuratori si vizionare a spatiului
  • Realizare de proiecte tehnice de bucatarii, dressing-uri, in functie de spatiul de care dispui
  • Realizare de proiecte design interior 2D si 3D pentru orice tip de spatiu (rezidential, HoReCa sau office)
  • Consultanta in design interior
  • Confectionare si montaj de perdele si sisteme pentru ferestre
  • Servicii de montaj si transport la domiciliu
Abonare newsletter
 
Descarcati aplicatia Noblesse:
Noblesse Mobile Apps