Primas Home – designul interior mai aproape de oameni

  • Distribuie:
primas home

One column layout One column layout

Primas Home aduce lumea designului interior si a luxului mai aproape de oameni. Primas Home inseamna mai mult decat un magazin online de mobilier, este promisiunea unui nou stil de viata si o incursiune in lumea designului interior si a luxului accesibil.

Cozy, charmy, with a touch of luxury!

Noul brand se bucura de expertiza si profesionalismul echipei Noblesse. Designerii si arhitectii de interior Noblesse au in portofoliu peste 1000 de proiecte de design interior implementate la cheie. Pasiunea pentru amenajari si pentru frumos este impartasita si in cadrul Primas Home.

Interioare create de designeri – amenajari ready-to-buy

Platforma nou lansata include un shop online, o sectiune dedicata amenajarilor ready-to-buy, colectiilor de mobilier, decoratiuni, corpuri de iluminat si textile de calitate premium, avand un design original. Pe langa accesul rapid si usor la produsele existente in magazinul online, fiecare amenajare sau moodboard pune la dispozitia clientilor si posibilitate de a vizualiza separat produsele.

Diversitate in amenajare: sute de colectii, mii de produse

Colectiile Primas Home ofera diversitate si versatilitate prin mii de produse disponibile in shop. Acestea se adreseaza segmentului mid-premium, fiind potrivite atat pentru proiectele rezidentiale, cat si pentru spatii comerciale, office-uri si Horeca.

Stiluri variate de amenajari interioare

Atunci cand vorbim de design interior rezidentiale, colectiile Primas sunt potrivite atat pentru amenajare living, zona de dining, amenajare dormitor sau birou. Designul produselor variaza, de la stilul clasic, modern, contemporan, nordic sau minimalist, acestea putand fi integrate cu success in concepte diferite.
De asemenea, Primas Home design Creative blog reprezinta o sursa de inspiratie pentru clienti, oferind articole utile, idei de amenajare si nu numai.
Primas Home se alatura Noblesse Interiors, Studio Insign, Fusion Arts, Noblesse Palace – Lifestyle Palace, fiind cel mai nou brand creat de Noblesse Group.
Descopera povestea Primas Home!

Cuvinte cheie: