Pardoseala vinil - ghid de informare si sfaturi

  • Distribuie:
Pardoseala vinil - ghid de informare si sfaturi

One column layout One column layout

Patricularitatile pardoselilor din vinil

Pardoseala din vinil este un produs revolutionar. Aceasta este caracterizata prin duritate si rezistenta. Gama cat mai variata de design o face sa fie perfecta pentru orice spatiu, fie ca vorbim de un spatiu rezidential sau ca vorbim de un spatiu comercial.Ce este parodeseala din vinil?  Parchetul din vinil este un material multistrat realizat din clorura de polivinil, nisip de cuart si din plastifianti. Numarul de straturi variaza in functie de tipul de pardoseala. Pardoselile din vinil pot avea mai multe straturi. Modelele subtiri au doar patru straturi, si anume: strat de baza, armatura, strat decorativ si strat protector. Gamele complexe de pardoseala vinil contin 5-6 si pana la 9 straturi.
Toate aceste straturi sunt:

1. Stratul de baza care este realizat din  PVC. Acesta este fonoizolant si se comporta foarte bine la socuri.
2. Stratul din fibra de sticla care este util pentru armare
3. Stratul din cuart, compus din 75% - 80% praf quart, clorura de vinil si plastifianti care au rolul de a prelua sarcina mecanica
4. Unele modele au un strat suplimentar de armare
5. Strat reflectorizant
6. Strat de culoare, de unde clientul poate alege dintr-o varietate de culori sau imitatii de lemn, parchet sau gresie. Strat de grosime care asigura continut pardoselii
7. Strat de rezistenta la uzura
8. Strat anti-UV care ofera protectie culorii si rezistenta intregii podeler your content.

We shape our homes and then our homes shape us. Winston Churchill


Caracteristicile specifice pardoselii din vinil
Parodseala din vinil are mai multe caracteristici. Aceasta este in mod sigur o alegere inspirata dar pentru a va convinge de asta trebuie sa stiti care sunt caracteristici ei cele mai importante.
Montaj usor
Pardoseala din vinil se monteaza foarte usor. Aceasta se poate monta cu rapiditate si nu genereaza praf. In plus, veti vedea inca de la prima utilizare ca nu lasa resturi sau deseuri materiale.
Rezistenta
Parodelile din vinil sunt durabile si au o rezistenta mare la socuri. Dupa primele luni de utilizare veti observa ca rezista cu brio la zgarieturi sau la pete.
Confortabila
Atunci cand pasiti pe o  pardoseala din vinil este o adevarata placere. Aceasta are o senzatie delicata, placuta si este lipsita de duritate.Confortul termic oferit de aceasta este foarte bun. Atat copiii cat si animalele de companie se vor simti foarte bine pe podea si se pot juca toata ziua fara probleme.
Antialergica
Podeaua din vinil poate avea parte de o curatare usoara si comoda. Aceasta nu permite alergenilor sa se acomodeze in casa sau in birou. Tine praful la distanta si nu permite acumularea de bacterii.
Fonoizolant
Parodseala din vinil este cu siguranta negeneratoare de zgomot. Aceasta este de o calitate superioara si va asigura in locuinta linistea necesara. Vinilul absoarbe cu succes chiar si zgomotul efectuat de tocurile inalte ale pantofilor.
Usor de intretinut
Pardoseala din vinil se poate intretine cu usurinta. Aceasta are nevoie doar de o simpla stergere a prafului cu mopul sau cu o carpa impreuna cu un produs simplu de curatare.
Este ecologica
Vinilul are in compozitia sa materiale reciclate care sunt prietenoase cu mediul inconjurator. Pardoseala din vinil este o alegere inspirata pentru toate persoanele care isi doresc sa locuiasca intr-un mediu eco si sanatos.

Recomandata pentru incalzirea prin pardoseala
Recomandat pentru incalzirea prin pardoseala, maxim pana la 27 de grade.
Rezistanta UV
UV >6UV >6

Cuvinte cheie: