Piesele de care ai nevoie pentru un living contemporan luxury

  • Distribuie:

One column layout One column layout

Canapele si fotolii contemporan luxury

Una dintre cele mai importante piese de mobilier de lux pentru un living este canapeaua. Este perfecta pentru a va relaxa, a citi sau a sta si a discuta cu prietenii. Finisajele, formele si desenele canapelelor de lux sunt confortabile si distinctive. Obiectivul luxului este sa va simtiti minunat, rasfatati, iar asezarea intr-o canapea spatioasa va va oferi imediat aceste senzatii.

Canapeaua Hugo

Aceasta canapea face parte din colectia Mascari si are toate caracteristicle stilului contemporan luxury, poate fi regasita astazi in living-uri cu pretentii din intreaga lumea. Ofera un touch glamour spatiului si este realizata din cadru de alama cu dublu rol: estetic si structural. Pernele sunt din catifea, iar lateralele au desene geometrice formate din cusaturile tapiteriei din piele.

Canapeaua Passion

Aceasta canapea face parte din colectia Charisma Giorgio si este un exemplu excelent pentru stilul contemporan luxury, remarcandu-se prin insertiile metalice aurii, ideala pentru living-uri sofisticate. Eleganta este principalul caracter al acestei piese de mobilier, tapitata cu material de inalta calitate. Insertiile din otel inoxidabil cromat auriu deschis si cusaturile speciale sunt detaliile care fac diferenta. Pernele din puf, tapitate in acelasi material, ofera un plus de confort.
In stilul contemporan luxury vei gasi canapele voluminoase, care confera confort . Aceleasi principii sunt respectate si in realizarea fotoliilor.

Fotoliul Charisma

Tipic unui fotoliu in stil contemporan luxury, acesta are designul care ofera cat mai mult confort si eleganta pentru a obtine o piesa de mobilier functionala si cu rol decorativ. Baza este din otel inoxidabil cromat auriu deschis si se inalta pe spatarul fotoliului, cu un model realizat prin perforare, rezultand un aspect general cat se poate de inovativ. 

Fotoliul Leo

Leo este protagonistul incontestabil al revistelor luxury, cea mai fotogenica piesa de mobilier a colectiei Daytona. Datorita unui ton verde nobil si seducator, alaturi de contrastul foarte reusit cu alama slefuita a detaliilor, reuseste sa fie punctul de atractie al oricarui living. Formele moi si volumul generos, fac din acet fotoliu o adevarata oaza de relaxare dupa o intreaga zi.

 Dare to design what we dream away from norms and forms, live for design every second of our life!