Placile de HPL sunt perfecte pentru piesele de mobilier rezistente

  • Distribuie:
Placile de HPL sunt perfecte pentru piesele de mobilier rezistente

One column layout

Palcile de HPL sunt recunoscute pentru rezistenta sporita pe care o ofera si pentru durata de viata indelungata. Placile HPL sunt foi stratificate realizate din material celulozic-fibros impregnate cu rasini temorigide si laminate. Mai exact, sunt foi imbinate intre ele prin presarea la presiune inalta. 

Underneath all I design lies the solid belief that beauty is a positive force. Barbara Barry

Caracteristicile placilor HPL

Placile HPL sunt rezistente la conditii grele de mediu asa cum ar fi: poluare, mediu salin, vanturi cu nisip, expunere intensa la soare, grindina, variatii bruste de umiditate sau socuri termice. Aceste placi sunt de cele mai multe ori recomandate pentru placarea fatadelor, pentru realizarea unor parapeti la balcoane sau pentru realizarea unor scari exterioare. Se mai pot utiliza cu succes si la placari de pereti si stalpi in anumite spatii cu trafic intens asa cum ar fi: metrou, centre comerciale si multe altele.
Stratul de la suprafata protejeaza impotriva radiatiilor UV si are un rol estetic. Placile HPL au o varietate de modele care imita foarte bine piatra, lemnul, betonul dar si multe alte materiale iar asta le face sa fie potrivite pentru orice cladire.Placile HPL nu permit zgarierea, patarea sau decolorarea placilor. Durata de viata a acestora este indelungata iar acestea isi vor pastra forma si culoarea o perioada cat mai mare de timp. Sunt eco-friendly deoarece nu contin metale grele, materiale toxice sau azbest.Un alt mare avantaj este ca placile HPL sunt usor de prelucrat, taiat, dimensionat sau gaurit. Asta inseamna ca putem avea parte in timp util de piesele de mobilier mult dorite.

Utilizarea placilor HLPPlacile de HPL se pot utiliza sub diverse forme dar si in diferite spatii. Cu ajutorul unei echipe de designeri de interior vom putea avea parte de ambianta mult dorita.Placile de HPL se pot utiliza cu succes ca balturi de masa deoarece se bucura de calitati igienice excelente.  Se mai pot utiliza in realizarea pieselor de mobilier in stil clasic sau rustic. Le vom putea gasi in numeroase modele care imita piatra, marmura sau roca vulcanica astfel incat sa se poata integra cu usurinta in orice design interior. 
Detaliile tehnice ale placilor de HLP
Miezul placilor HLP este realizat din straturi de hartei impregnate in rasina fenolica. Procesul de fabricatie include aplicarea mixta a caldurii si presiunii ridicate. Sunt tot mai diversificate variante de grosime, culori sau decoruri.Placile de HLP nu polueaza mediul inconjurator si nu pun absolut deloc sanatatea nostra in pericol.

Noblesse Interiors ne ofera informatii complexe

Atunci cand vrei sa ai parte de o amenajare complexa trebuie sa apelezi la cei mai buni designeri de interior. Noblesse Interiors iti pune la dispozitie o echipa de designeri de interior care te vor putea ajuta sa ai parte de locuinta mult dorita cu ajutorul unor colectii impresionante de piese de mobilier. Informatiile oferite te vor ajuta sa iei cea mai buna alegere astfel incat designul de care vei avea parte sa se ridice la inaltimea asteptarilor.

The best rooms have something to say about the people who live in them. David Hicks