Cum iti poti amenaja baia

  • Distribuie:
Cum iti poti amenaja baia

One column layout One column layout One column layout One column layout One column layout One column layout

Baia este incaperea din locuinta in care ne putem relaxa cu adevarat. Aceasta trebuie sa fie amenajata in cel mai frumos mod posibil pentru a ne simti cu adevarat confortabil. Ca sa putem avea parte de o baie amenajata perfect avem nevoie sa apelam la o echipa de designeri si arhitecti de interior care sa ne ofere rezultatele pe care le dorim cu atata ardoare.

Thinking about design is hard, but not thinking about it can be disastrous. Ralph Caplan

Sfaturi utile pentru a avea parte de baia mult visata

Stilul de design interior este foarte important pentru amenajare baii. Daca dimensiunile baii sunt destul de reduse atunci nu putem alege o amenajare mult prea ampla. Echipa de designeri si de arhitecti de interior ne va ajuta sa facem cele mai bune alegeri astfel incat baia sa para destul de spatioasa. Piesele de mobilier trebuie sa fie alese in functie de dimensiunile camerei. Asadar, o baie cu o dimensiune mica trebuie sa includa in amenajare dulapuri inguste cu sertare care sa permita stocarea mai multor lucruri. Corpurile de iluminat au un rol important in amenajarea baii. Acestea se pot instala pe ambele parti ale oglinzii sau putem alege un design extravagant si sa optam pentru lampi directionale sau pentru spoturi care sa fie orientate spre zona pe care dorim sa o evidentiem. Piatra naturala este un material care poate sa ne ofere baia la care visam. Ne putem folosi de piatra naturala pentru a crea o baie in stil minimalist. Pentru asta este necesar ca pardoseala si lavoarul sa fie realizate din piatra naturala. Tapetul poate fi prezent si el in baie, aspectul cel mai important este ca acesta sa fie impermeabil si cauciucat.

De ce trebuie sa tinem cont

Nu trebuie sa uitam ca baia este o incapere in care exista foarte multa umiditate. Pardoseala din baie trebuie sa fie conceputa din materiale rezistente la apa, la umiditate si la alunecare.  Pentru pereti este necesar sa alegem faianta realizata din materiale calitative si rezistente. Amenajarea baii trebuie sa se realizeze in functie de stilul de design interior pe care il dorim. Trebuie sa apelam de fiecare data la o echipa de specialisti care sa ne ofere o estetica unicata si armonioasa. Echipa Noblesse Group ne va ajuta sa obtinem cu cea mai mare usurinta o baie in stil modern, minimalist, clasic, modern, vintage dar si multe alte stiluri care ne pot caracteriza.

Care sunt piesele de mobilier folosite

Cabina de dus este o alegere populara si moderna pentru o baie. Aceasta trebuie sa fie realizata cu multa atentie iar designul ei trebuie sa corespunda cu stilul ales. Cada este o alegere perfecta pentru persoanele care isi doresc o amenajare luxurianta dar care sa le ofere si relaxarea de care au nevoie. O cada din marmura este eleganta si rezistenta, fiind o alegere ideala pentru o baie in stil clasic. Lavoarele sunt si ele importante in amenajarea baii. Daca ne dorim sa optam pentru o varianta clasica atunci este necesar sa stim ca nu vom da gres cu lovoare din fonta emailata sau din ceramica. Daca in schimb, ne dorim sa avem o ambianta mai moderna si mai eleganta putem oricand opta pentru un lavoar din sticla sau unul realizat din piatra naturala, marmura sau granit. Vasul de toaleta poate fi suspendat pentru ca ambianta creata sa fie mai moderna si pentru ca baia sa para mai spatioasa.