Esti aici:

Panou fonoizolant Mitesco CCOPFM2643

Panourile fonoizolante si fonoabsorbante sunt disponibile intr-o gama variata de culori, sunt usor de montat si se pot muta in orice incapere. Usor de intretinut si curatat.
Pret la cerere
Doresti mai multe detalii despre produs? Completeaza cele doua campuri de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.
Produs Panouri fonoizolante
Designer Michele De Lucchi
Tara de Origine Italia
Dimensiuni La cerere
Volum Nu
Greutate 5 kg
Stil Modern
Finisaje Nu
Culori lemn/piele Nu
Termen de Livrare 30-45 zile
Instructiuni de Ingrijire Nu
Colectie Snowsound
Panourile fonoizolante si fonoabsorbante sunt disponibile intr-o gama variata de culori, sunt usor de montat si se pot muta in orice incapere. Usor de intretinut si curatat. Va invitam in cel mai luxos showroom din Romania, pentru a alege dintr-o gama variata de mobilier italia, cele mai frumoase colectii de mobilier dining, mobilier living, mobilier bucatarie, mobilier dormitoare, mobilier office, mobilier birouri, canapele italia, mobilier din lemn masiv si mobilier import Italia.
Garantam ca acest produs este authentic si Noblesse Interiors este direct reprezentant al producatorului.
Produs in UE
Inscrie-te ca membru Noblesse Interiors si ai acces la preturi, oferte speciale si ultimele tendinte in materie de design interior.
Viziteaza showroom-ul nostru, un spatiu unic in Europa de Sud-Est si designerii nostri te vor consilia in orice stadiu al proiectului tau.
Servicii  clienti
Abonare newsletter