NoblesseInteriors | Colectia Richmond

Richmond


Aceasta colectie de mobilier in stil contemporan are o puternica identitate datorita volumelor impunatoare si liniilor moderne. Richmond demonstreaza, prin jocul de forme, culori sau materiale ca orice incapere poate deveni un spatiu al elegantei si al frumusetii. Designerii Noblesse Group iti stau la dispozitie pentru a aduce aceasta colectie acasa, intr-un stil personal care sa reflecte personalitatea ta.


Birouri Casa
Covoare
Decoratiuni perete
Dining
Dormitoare
Living
Mobilier complementar
Seturi canapele si fotolii
ToateMOBILA IN STIL CONTEMPORAN

Colectia Richmond reuneste o gama diversificata de piese de mobilier in stil contemporan care respecta un cod de design inconfundabil. De la corpuri cu volume echilibrate la cele cu forme voluptuoase, in culori calde sau regale, produsele acestei colectii au menirea de a oferi personalitate oricarui interior.

Piesele imbina esente pretioase de lemn si materiale textile luxoase, care ofera utilizatorilor confort la superlativ. Originalitatea mobilierului este asigurata de finisajele rafinate, manopera perfecta si personalizarea acestuia cu initialele marcii.

 

mobila-de-dining-colectia-Richmond-Noblesse-Group

 

RICHMOND: EMBLEMA DESIGNULUI ITALIAN RAFINAT

Aceasta colectie de mobilier in stil contemporan are o puternica identitate datorita volumelor impunatoare si liniilor moderne. Richmond demonstreaza, prin jocul de forme, culori sau materiale ca orice incapere poate deveni un spatiu al elegantei si al frumusetii. Designerii Noblesse Group iti stau la dispozitie pentru a aduce aceasta colectie acasa, intr-un stil personal care sa reflecte personalitatea ta.

 

Richmond-mobila-birou-Noblesse-Grou
mobila-de-birou-Richmond-Noblesse-Group

 

O OAZA DE RELAXARE IN ORICE LIVING

Atunci cand vorbim despre canapele moderne, cadrele moi si confortabile sunt printre primele elemente care ies in evidentă. Realizate in tonuri discrete si emanand un sarm inegalabil, aceste piese sunt influentate discret de catre elegantul stil clasic.

Confortul si ospitalitatea sunt caracteristicile principale ale canapelelor Richmond. Culorile calde ale pielii sunt în deplina armonie cu lemnul de palisandru, invitand la relaxare. Combinatia subtila dintre aceste tonuri le transforma in alegerea ideala pentru cei care prefera un contrast mai bland pentru mobilierul de living.

REINVENTAREA STILULUI CLASIC

Un punct forte ale acestor piese de mobilier modern este readucerea in contemporan ale unor elemente clasice. Vom remarca reinventarea spatarelor capitonate, o formula estetica inedita, ce nu va iesi niciodata din trend. Moi si atat de primitoare, fotoliile sunt scoase in evidenta si prin formele lor rotunjite. Infrumusetate cu perne asortate, acestea sunt create special pentru o postura corecta dar in acelasi timp foarte relaxanta.

 

colectia-Richmond-mobilier-living-Noblesse-Group
mobila-de-living-Richmond-Noblesse-Group
mobila-living-colectia-Richmond-Noblesse

 

DINING IN STIL CONTEMPORAN

In zona de dining, masa din lemn inchis, cu insertii subtile aurii si picioare subtiri, completeaza vizual spatiul. Elementele decorative aflate la picioarele acesteia sunt asortate cu restul mobilierului, imprimand asupra incaperii un design interior unitar, complet.

 

“Design is not just what it looks like, it’s how it feels”

Steve Jobs

Mobila-pentru-dining-colectia-Richmond-Noblesse
mobila-de-dining-colectia-Richmond-Noblesse-Group

 

DORMITORUL RICHMOND

Orice dormitor modern din colectia Richmond acorda o deosebita atentie echilibrului dintre estetic si functional. Acestea sunt completate prin dulapuri, noptiere, poufuri sau comode cu sertare. Patul serveste ca un exemplu al coexistentei dintre prestigiu si confort.

Ideea din spatele intregii colectii contemporane Richmond este sugerata in fiecare element. Toate piesele impartasesc aceeasi monograma si un aspect estetic care le conecteaza si diferentiaza in acelasi timp. Aceste asemanari subtile dau frau liber stilului personal, fara sa impuna limite asupra crearii unui ambient. Astfel, piesele sale pot fi combinate in multe variante, garatand mereu un rezultat unic. Interioarele amenajate cu piese din colectia Richmond ies din anonimat, conferind decorurilor personalitate.

 

mobila-dormitor-in-stil-contemporan-Richmond-Collectio
mobilier-modern-colectia-Richmond-Noblesse-Group
mobila-dormitor-colectia-Richmond-Nobless

 

MOBILA EXCLUSIVISTA CONTEMPORANA

Designerii nostri sunt alaturi de tine cu cele mai bune recomandari. Alegem impreuna dintr-o colectie vasta de piese de mobilier si vom obtine caminul perfect. Designul adevarat iti implineste intr-un mod frumos viata de zi cu zi.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!Vezi toate produsele: