NoblesseInteriors | Colectia Atelier

Atelier


Mobila italiana in stil contemporan este cel mai bine reprezentata prin Atelier. Noua colectie Noblesse Group reflecta perfect rafinamentul si eleganta tipic italiana. Lemnul de esente rare, finisajele perfecte, liniile fine, combinatiile armonioase de texturi si culori, toate sunt caracteristici care ofera colectiei Atelier acel caracter de unicitate; un deliciu vizual pentru toti iubitorii de frumos.


Birouri Casa
Covoare
Decoratiuni perete
Dining
Dormitoare
Living
Mobilier complementar
Seturi canapele si fotolii
ToateOne column layout One column layout One column layout One column layout

Descopera eleganta remarcabila a mobilierului exclusivist

a colectiei Atelier by Antonelli Moravio

Bine ați venit în lumea rafinată și inovatoare a colecției de mobilă "Atelier de la Antonelli Moravio". Această colecție excepțională reprezintă o combinație sublimă între designul sofisticat, maestria artizanală și funcționalitatea desăvârșită. Fiecare piesă din colecție îmbină eleganța atemporală cu concepte contemporane, transformând spațiile în adevărate opere de artă.Fiecare piesă din colecția "Atelier" încântă privirea și simțurile prin caracteristicile sale inovatoare. De la scaune ergonomice ce îmbrățișează corpul cu eleganță, la mese sculpturale ce îmbină lemnul prețios cu metalul lustruit, fiecare detaliu este conceput pentru a aduce confort și plăcere estetică.

Fluiditate si tranzitie armonioasa intre elemente

Materiale pretioase incluzand esente lemn atent alese, mat sau lucios

Piele naturala si marmura cu textura unica

O deosebita atentie oferita detaliilor si imbinarilor

Piese de mobilier stil design-luxury

Textile pretioase, catifea, cu texturi satinate sau mate

Colecția "Atelier" de la Antonelli Moravio este o incursiune în universul luxului autentic, unde meșteșugarii talentați transformă materiale prețioase în opere de artă funcționale. Această colecție excepțională aduce laolaltă tradiția și inovația, oferind o experiență unică celor care își doresc să trăiască într-un mediu de rafinament și eleganță. 

Este oferita o deosebita atentie atat zonei de zi, zonei de noapte, cat si zonelor de birou, dressing sau spatii complementare.

Produsele sunt customizabile si modulabile pentru un proiect optim in orice spatiu.

Designerii Noblesse Group ofera consultanta si proiecte de design interior pentru un rezultat exceptional.
Vezi toate produsele: