NoblesseInteriors | Colectia Luxury Glam

Luxury Glam


?Nu exista niciun spatiu de locuit perfect, exista doar spatiul pe care noi ni-l imaginam si in care visam sa fim.? Fiecare dintre noi viseaza la lucruri diferite, iar acestei varietati de gusturi incearca sa raspunda colectia Luxury Glam.


ToateMOBILIER BUCATARIE MADE IN ITALY

“Nu exista niciun spatiu de locuit perfect, exista doar spatiul pe care noi ni-l imaginam si in care visam sa fim.” Fiecare dintre noi viseaza la lucruri diferite, iar acestei varietati de gusturi incearca sa raspunda colectia Luxury Glam.

 

Colectia Luxury Glam
Colectia Luxury Glam

 

MOBILA DE BUCATARIE DE CALITATE SUPERIOARA

Piesele de mobilier din aceasta colectie propun mixuri de materiale, linii, finisaje si culori dintre cele mai suprinzatoare pentru a raspunde unei clientele cu gusturi exigente si foarte diversificate. Nota comuna a pieselor de mobilier Luxury Glam este calitatea materialelor, designul elegant si detaliile luxoase.

 

Colectia Luxury Glam
Colectia Luxury Glam

 

MOBILA DE BUCATARIE LUXURY

Colectia Luxury Glam este realizata intr-un stil usor recognoscibil: luxury-glamour si detalii care se inscriu perfect in stilul urban actual, cu cateva accente speciale, fie ca e vorba de foite de aur, de argint sau piele.

 

Colectia Luxury Glam

 

Colectia Luxury Glam poate fi descrisa ca o poveste care vorbeste despre confort si design contemporan. Luxul si glamul nu sunt concepte clasice sau moderne, ci atemporale, caracteristici cu semnificatii care raman neschimbate in timp.

 

Open the eyes to a magic story of elegance!

Noblesse Group

Colectia Luxury Glam
Colectia Luxury Glam
Colectia Luxury Glam

 

O COLECTIE UNICA: LUX SI ORIGINALITATE

Colectia Luxury Glam intruneste o serie de calitati ce o fac foarte apreciata de clientii de pretutindeni: calitate, frumusete, eleganta si originalitate. Aceste piese de mobilier pentru bucatarie contin elemente fascinante care te cuceresc: suprafete lucioase, piele, manere si picioare din otel, texturi inedite.

 

Colectia Luxury Glam
Colectia Luxury Glam
Colectia Luxury Glam

 

Mobila de bucatarie Luxury Glamour mixeaza materiale si texturi dintre cele mai diferite, de exemplu, fronturi din lemn masiv, sticla, piele, vopsite lucios/mat, cu afect metalizat sau cu efect de piatra, cu foita de aur. Formele, liniile si texturile sunt de fiecare data unice si reusesc sa implice emotional privitorul. Acestea sunt farmecul si magia colectiei de mobilier Luxury Glam.

O colectie unica ce ofera interioarelor o semnificatie noua!

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Colectia Luxury Glam


Vezi toate produsele: