Esti aici:

Oglinda Leonardi ADOL2897

O incapere fara accesorii pare saracacioasa si lipsita de inventivitate, de aceea designerii Noblesse Interiors au ales obiecte autentice potrivite pentru orice tip de incapere.
154,00 €
Doresti mai multe detalii despre produs? Completeaza cele doua campuri de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.
Produs Oglinzi
Designer Nu
Tara de Origine Italia
Dimensiuni 66 x 99 cm
Volum Nu
Greutate 5 kg
Stil Modern
Finisaje Nu
Culori lemn/piele Nu
Termen de Livrare 30-45 zile
Instructiuni de Ingrijire Nu
Colectie Leonardi
O incapere fara accesorii pare saracacioasa si lipsita de inventivitate, de aceea designerii Noblesse Interiors au ales obiecte autentice potrivite pentru orice tip de incapere. Va invitam in cel mai luxos showroom din Romania, pentru a alege dintr-o gama variata de mobilier italia, cele mai frumoase colectii de mobilier dining, mobilier living, mobilier bucatarie, mobilier dormitoare, mobilier office, mobilier birouri, canapele italia, mobilier din lemn masiv si mobilier import Italia.
Garantam ca acest produs este authentic si Noblesse Interiors este direct reprezentant al producatorului.
Produs in UE
Inscrie-te ca membru Noblesse Interiors si ai acces la preturi, oferte speciale si ultimele tendinte in materie de design interior.
Viziteaza showroom-ul nostru, un spatiu unic in Europa de Sud-Est si designerii nostri te vor consilia in orice stadiu al proiectului tau.
Servicii  clienti
Abonare newsletter