Despre noi

Lifestyle starts here!

Primas Home este despre casa unde iti incepi un nou stil de viata. Un stil de viata cu inceput promitator. Luxul accesibil pentru tine incepe de la prima ta piesa de mobilier cu design special, sau de la acel obiect de iluminat care sa te inspire, nu doar sa lumineze la propriu!

Povestea Primas Home ia nastere din dorinta noastra de a impartasi cu tine pasiunea pentru design interior si a implini cat mai multe visuri. Din mixul de colectii cu piese de mobilier, decoratiuni, obiecte de iluminat sau textile, fiecare detaliu ales iti infrumuseteaza casa rapid si usor.

Autenticitatea si pasiunea pentru frumos ne definesc, iar pentru noi, fiecare casa spune o poveste. Vorbeste despre noi prin fiecare detaliu, culoare, textura.

Primas Home este creat de Noblesse Group pentru a implini cat mai multe visuri, pentru iubitorii de frumos si “lux accesibil”, prin produse cu design original, materiale de calitate si servicii de proiectare rapide si adaptabile oricarui tip de spatiu.

Locuinta e locul tau de joaca, spatiul unde fiecare moment conteaza, unde creezi sau lucrezi, visezi si te bucuri din plin. Un nou stil de viata incepe aici.

Descopera-ne asa cum suntem!

Cozy, charmy, with a touch of luxury!

Banner
Banner
Banner