Noptiera Eden

Cod Produs: 086
Categorie produs: Dormitoare
Tip produs: Noptiere
Stil: Clasic > Neoclasic
Colectie: Gold Confort
Termen de livrare: 45-60 calendaristice
Lungime: 63 cm Latime: 40 cm Inaltime: 65 cm

Descriere:

Noptiera Eden adaugă un element de rafinament și utilitate în zona de dormit, fiind o piesă de mobilier care îmbină estetica modernă cu funcționalitatea practică. Cu linii simple și un design minimalist, această noptieră se integrează cu ușurință în diverse stiluri de amenajare interioară.

Construită cu atenție la detalii și materiale de calitate superioară, noptiera Eden oferă un spațiu de depozitare practic, dar și un suport ideal pentru elemente decorative sau obiecte personale. Rafturile bine gândite și compartimentele permit organizarea eficientă a obiectelor de zi cu zi, aducând un plus de ordine în dormitor.

Detaliile fine, precum finisajele precise și textura plăcută la atingere, completează aspectul modern și funcțional al noptierei Eden. Cu un design simplu și spații variate de depozitare, aceasta devine un element esențial pentru a completa armonios atmosfera din dormitor.

Versatilitatea noptierei Eden o face potrivită pentru diverse stiluri de decor, de la contemporan la clasic. Cu un echilibru între utilitate și estetică, această noptieră adaugă un plus de confort și eleganță în orice dormitor.

Lemn GC.
Col. 55 ivoryCol. 28 matt walnut Col. 29 glossy walnutCol. 30 silvear patinated silver patinaCol. 31 goldCol. 40 ivory and gold leafCol. 32 walnut and gold leafCol. 42 ivory and antique silvear leafCol. 69 antique silver leafCol. 41 ivory and silvear leafCol. 70 nero lucid blackCol. 58 wengeCol. 72 antique gold leaf Col. 73 bianco lucid gloss whiteCol. 71 antique walnutCol. 50 antique ivory and antique silvear leaf Col. 74 silvear leaf patinated black Col. 76 silver patinated black - silver + black patinaCol. 83 grigio metallo Col. 75 silvear leaf patinated white Col. 88 gold leaf patinated whiteCol. 90 leaf silver patinated lux Col. 86 gold leaf Col. 81 silver leaf
Produs original

Produs original

Calitate garantata

Calitate garantata

Finisaj de top

Materiale de top

Garantie 2 ani

Garantie 2 ani

Consultanta gratuita

Consultanta gratuita

 Montaj la cerere

Montaj la cerere

Servicii postvanzare

Service postvanzare

Livrare internationala

Livrare internationala

Din colectie: