Importanta lemnului lamelar in designul interior

  • Distribuie:
Importanta lemnului lamelar in designul interior

One column layout

Lemnul lameral este un material de constructie de cea mai inalta rezistenta. Lemnul lameral se obtine din mai multe elemente de lemn cu o  grosime maxima de 50 mm. Toate elementele sunt obtinute prin taiere transversala din bustean dupa care sunt lipite prin presare cu adezivi speciali.

I am going to make everything around me beautiful—that will be my life. Elsie De Wolfe

Care sunt avantajele lemnului lamelar

Rezistenta mecanica mare
Lemnul lamelar are o rezistenta mecanica mare si din acest motiv se poate utiliza cu incredere in constructii.  Lemnul lamelar trebuie sa fie perfect din toate punctele de vedere ca rezistenta acestuia sa nu fie afectat, un simplu nod poate reprezenta o zona cu o rezistenta scazuta.
Rezistenta sporita la foc
Lemnul lamelar are o rezistenta foarte buna la foc datorita esentei de lemn si a densitatii lemnului. Acestea sunt stabile la incendii si se pot utiliza cu incredere in designul interior al unei locuinte.
Durabilitate
Lemnul lamelar este foarte dur si se potriveste pentru orice tip de locuinta. Daca acesta este ingrijit corespunzator si umiditatea lemnului se mentine sub 20% atunci ne vom putea bucura de el o perioada cat mai mare de timp.
Rezistenta sporita la substante chimice
Lemnul lamelar se prezinta cu bine in medii chimice agreisve.  Acest tip de lemn se poate utiliza cu succes in bucatarie, mai exact in locuri unde depozitam sarea sau alte condimente si produse pe care le utilizam pentru a gati si care de cele mai multe ori pateaza pardoselile. Noblesse Interiors este reprezentant in Romania de branduri de mobilier de bucatarii renumite precum: Scavolini , Scic , Arrex Cucine sau Aster, care folosesc acest lemn in productia de mobilier.Lemnul lamelar se mai poate utiliza cu succes la piscine, spatii wellness spa deoarece rezista cu bine in fata tuturor actiunilor chimice si ofera un aspect deosebit.

Architecture should speak of its time and place, but yearn for timelessness. Frank Gehry

Rolul lemnului lamelar in designul interior

Lemnul este un material cu traditie si a fost utilizat inca din cele mai vechi timpuri in designul interior. Utilizarea lui variaza de la element structural la finisaj, piesa decorativa sau pardoseala. Putem construi o intreaga locuinta din lemn sau doar cu elemente de finisaj. Flexibilitatea lemnului este cea care ofera posibilitati nenumarate si care il face sa fie atat de versatil.Lemnul, prin natura sa poate tine pasul tuturor schimbarilor care se produc in designul interior. Designul acestuia il ajuta sa se adapteze cu usurinta in orice locuinta.

Noblesse Interiors te ajuta sa ai parte de designul mult dorit

Poti apela cu incredere la Noblesse Interios si vei avea parte de designul mult dorit. Cu ajutorul echipei de designeri de interior Noblesse vei reusi sa iti creezi o ambianta naturala si atragatoare. Lemnul aduce mai mult confort in designul creat si confera o atmosfera placuta si calda. Rezistenta lemnului lamelar este calitatea cea mai impoartanta a acestuia. Te vei bucura de o pardoseala realizata din lemn lamelar o perioada cat mai mare de timp avand parte de un aspect cu totul deosebit.Apeleaza cu incredere la Noblesse Interiors si vei avea parte de locuinta mult dorita.