NoblesseInteriors | Colectia Charme AMC

Charme AMC


Sinonima cu termeni precum farmec si magnetism, colectia Charisma reprezinta un nou concept de design interior exclusivist promovat prin Noblesse Group. Charisma invita o calatorie multisenzoriala de la frumusetea pura la lux, care incorporeaza eleganta si maiestria desavarsita intr-un stil italian perfect.


ToateColectia Charme disponibila prin Noblesse Group prezinta piese de mobilier ce pastreaza o linie cursiva, eleganta pe care echipa noastra le imbina pentru a concepe o amenajare rafinata si functionala. Detaliile curbe, fine, lucrate cu maiestrie de artizanii italieni, materializeaza o linie melodica clasica.

Your home can be a melody, just let us be the instruments.

-Noblesse Group

O ZONA DE ZI CIOPLITA CU DRAGOSTE

Toate piesele de mobilier din Colectia Charme sunt lucrate manual din lemn masiv. Materialele utilizate sunt rezultatul unei selectii atente pentru a garanta calitatea maxima a produsului. Blaturile, usile, panourile laterale, politele sunt concepute din lemn de plop stratificat sau arbore lalea furniruit de 4 mm.

O serie de sculpturi sunt finisate cu foite de aur și antichizate cu patine speciale, toate lucrate de mână. Țesăturile utilizate pentru canapele si sezutul scaunelor si potrivite sunt selectate cu atentie de catre designerii nostri.

 

UN DORMITOR NOBIL

Toate ramele exterioare ale colectiei Charme sunt din lemn de nuc  furniruite cu foaie de nuc italian, frasin sau artar. Numeroasele sculpturi care disting si infrumuseteaza aceasta colectie, coroanele, panourile laterale și bazele sunt confectionate dintr-un strat solid. In colectia Charme toate ramele interioare furniruite cu foi de nuc Tanganyikan. Balamalele sunt din metal, iar manerele sunt din aliaj metalic cu finisaj auriu sau argintiu.

„Luxury is in each detail.”

-Hubert de Givenchy

 

 

Echipa noastra de arhitecti si designeri acorda atentie fiecarui detaliu de la inceperea pana la finalizarea oricarui proiect. Conceptul amenajarilor si alegerea pieselor ce il compun se bazeaza pe intelegerea clara a dorintelor si nevoilor clientului incheiata de o frumoasa prietenie ce se leaga pe parcursul unui proiect.

Noblesse Adds Value for the Good Life !Vezi toate produsele: